muursticker-faq

Wat is de levertijd van een bestelling?

Binnen Nederland en Belgie ± 1-2 werkfagen.

Voor overigen buitenlandse bestellingen bedraagt de levertijd ongeveer 3-10 werkdagen

Hebben de stickers een achtergrond?

Onze stickers hebben geen achtergrond, de achtergrondkleur is de kleur van de ondergrond waarop u deze plakt, na montage blijft alleen de tekst en/of het figuur achter op uw ondergrond! Ook geen transparante tussenlaag!

Maatvoering!

De formaten van onze stickers zijn altijd gebaseerd op de totale breedte en hoogte van de afbeelding of tekst. Bij teksten die bestaan uit losse woorden wordt de maat genoemd voor alle woorden bij elkaar !

Kan ik een kleurenstaal opvragen?

Op uw beeldscherm kunnen kleuren afwijken van de oorspronkelijke kleur, wij adviseren u dan ook om vooraf altijd onze gratis kleurstalen op te vragen om achteraf teleurstellingen te voorkomen.

Om de kleuren van onze collectie in uw interieur te kunnen testen, kunt u kleurstalen bestellen . Ze zijn vervaardigd in hetzelfde vinyl als voor de decoraties. U kunt dus ook uw ondergrond testen op hechting. Bestel ze hier:

Gratis Proef / kleurstalen

Ik wil een woonsticker in spiegelbeeld bestellen, kan dit?

Alle motieven kunnen ook in “spiegelbeeld” besteld worden. Geef dit bij u bestelling aan in het vakje: OPMERKINGEN.

Leveren jullie ook in het buitenland ?

Ja, dit is geen probleem, alleen de verzendkosten liggen wat hoger, deze worden automatisch berekend wanneer u bij de bestelling uw land invult. U kunt de betaling overmaken via uw eigen bank hiervoor heeft u ons Iban/Bic nummer nodig van onze bank, deze wordt vermeld op de factuur en u kunt ze terug vinden bij onze bedrijfsgegevens.

Ik wil graag een andere maat of kleur van een woonsticker?

Dit is geen enkel probleem, geef in een e-mailtje aan in welke afmeting of kleur u deze wilt hebben en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte. Mail naar:

info@101woonstickers.nl

Ik wil graag een sticker met een ander onderwerp dan op de site staat afgebeeld kan dit?

Dit is geen enkel probleem, geef in een e-mailtje aan wat u precies wenst dan kijken wij of deze mogelijkheid te realiseren is en wat de kosten zijn.

Mijn wand heeft structuur, kan ik daar op plakken?

Als er structuur in uw wand zit ziet u dit door de sticker heen, dit hoeft niet storend te zijn.
Wij adviseren altijd om onze gratis kleur / proefstalen te bestellen zodat u de kleur goed kunt beoordelen en uw ondergrond te testen op hechting!

Kan ik op canvas plakken?

In principe is dit geen probleem, er zijn echter een paar soorten canvas te verkrijgen waar onze stickers niet of slecht op hechten! Ons advies: test het door u aangeschafte canvas met onze gratis proef / kleurstalen.

KLIK HIER om onze gratis kleurstalen ( proefstickers) aan te vragen.

In spiegelbeeld of niet in spiegelbeeld.

Voor teksten gebruikt u in principe altijd de optie niet in spiegelbeeld als u gaat plakken op een niet transparante ondergrond ( bv wand / deur / kast, etc.. ), in spiegelbeeld bij tekst wordt bijvoorbeeld gebruikt al u aan de binnenzijde van een raam plakt en de tekst moet kunnen lezen aan de buitenzijden.

Bij een afbeelding kunt u soms ook kiezen voor in spiegelbeeld of niet in spiegelbeeld, u kunt in onderstaande afbeelding goed zien wat daarmee bedoeld wordt!

Spiegelbeeld.jpg

Wat betekend uitlijning van de tekst?

Uitlijning.jpg

Kunnen de stickers retour worden gestuurd ?

Onze muurstickers kunnen NIET RETOUR gestuurd worden, deze worden speciaal voor
u op maat en kleur gemaakt op het moment dat uw bestelling bij ons binnenkomt en betaald is.( maatwerk). Hierdoor is het herroepingsrecht niet van toepassing op onze stickers.

Hoe lang kun je de stickers bewaren na levering?

Wij raden je aan je muursticker binnen ±14 dagen op te plakken, aangezien anders de kleefstof door het ontstaan van luchtbellen tussen het draagfolie en de transferfolie zijn kleefkracht verliest en uitdroogt. Daarom wordt de muursticker exclusief voor jou pas na ingang van de bestelling individueel geproduceerd!

Krijg ik een orderbevestiging na een bestelling?

Ja u krijgt altijd een orderbevestiging per e-mail nadat u een bestelling heeft geplaatst. Als u deze niet heeft ontvangen laat uw spamfilter onze e-mail niet door. Stuur ons even een mailtje en voeg ons e-mail adres info@101woonstickers.nl toe aan de contactpersonen in uw adressenboek van uw mailprogramma. U spamfilter laat onze mail dan wel door.

Hoe kan de betaling plaats vinden?

U kunt de betaling mogelijkheden vinden onder BETALING EN LEVERING.

Hoe verloopt de verzending?

U kunt deze info vinden op de pagina VERZENDEN / LEVERTIJD

Kunnen de stickers overal opgeplakt worden?

Op bijna alle gladde ondergronden zoals: muren, ramen, deuren, spiegels, plafond, auto's maar bijvoorbeeld ook in de badkamer op de tegels of op een douchecabine, of op zeildoek , er is een heleboel mogelijk.

De stickers zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Diverse klanten hebben het ook geplakt op glasvezelbehang dit hecht goed bij een fijne structuur. Ons advies: vraag eerst een aantal gratis kleurstalen aan, met de kleurstalen kunt u dit dan even testen op een onopvallende plaats op uw behang!

Wij adviseren ten alle tijden dat u voorafgaand aan uw bestelling onze gratis kleurstalen besteld, zodoende kunt u uitproberen of de sticker goed hecht op de door u gekozen ondergrond en of de kleur overeenkomt met uw wens.

Onze snijfolies zijn van verschillende leveranciers, deze kunnen verschillen  van lijmlaag / kleefkracht, test altijd de kleur die u van plan bent te gaan kiezen op uw ondergrond

Wij zijn niet verantwoordelijk van het slecht of niet hechten van onze stickers op uw ondergrond.

U kunt in de meeste gevallen plakken op normaal behang, maar in sommige gevallen kan het zijn dat met het afhalen van de applicatiefolie u de toplaag van uw behang beschadigd! Als u hierover twijfelt vraag ons dan even naar een proefstukje van deze overdrachtsfolie zodat u dit kunt uitproberen op een onopvallend stukje behang!

Let op: Heeft u kalkhoudende muurverf of magneet verf gebruikt kan het zo zijn dat de stickers slecht of niet hechten.

( met name het merk Farrow & Ball, Sikkens!)

Hoe kunnen de muurstickers aangebracht worden?

Kijk hiervoor bij onze plakinstructie ‘s

Kan ik de woonstickers makkelijk verwijderen?

Door met een föhn de sticker iets te verwarmen kunt u deze voorzichtig lostrekken.

U kunt de sticker hierna echter niet meer gebruiken?

Worden de Houten Muurstickers in kleur geleverd?

Nee, de Houten Muurstickers zijn voor u in de grondverf gezet dus u kunt ze direct in een door uzelf gekozen kleur spuiten of verven.

Kan ik iedere soort verf gebruiken voor de Houten Muurstickers?

Ja, u kunt muurlatex gebruiken of lakverf op terpentine basis maar uiteraard ook lak op waterbasis.

Blijven de Houten Muurstickers overal op vastzitten?

Op heel veel ondergronden wel, er mag zelfs in tegenstelling tot de gewone muurstickers wat structuur op uw muur zitten. Kijk wel uit met behang als het behang niet goed vast zit kan de houten muursticker het behang lostrekken.

Ik wil de houten muurstickers buiten gebruiken kan dit?

Ja, geen enkel probleem de zelfklevende laag is weerbestendig.

Kan ik de houten muurstickers makkelijk verwijderen?

Het is wel mogelijk maar de kans is groot dat uw ondergrond beschadigingen oploopt!

Sorteer op
© 2007 - 2022 MUURSTICKERS / 101WOONSTICKERS / MUURSTICKERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel