muursticker-BLOG

VOORJAARSKLEUREN IN HUIS

Inge Bruins Interior business

Ik kreeg zin in vrolijke voorjaarskleuren in huis, dus plakte er lekker op los met muursticker Polka dots van 101woonstickers. Snel en makkelijk wat kleur in huis.. Wat vind jij van het resultaat?

Muursticker dots

INTERIEUR: EEN KURKMUUR VOOR REIZIGER

Marjolein Geeraers

De inrichting van een huis, kamer is in mijn ogen nooit definitief af. Zo is dit ook het geval in mijn slaapkamer. Zolang ik nog bij mijn ouders woon, probeer ik mijn kamer zoveel mogelijk naar mijn goesting in te richten zonder al te veel geld uit te geven, want hé ik ben tenslotte al 24. Het laatste op mijn lijstje is mijn kurkmuur.

Posters uit de Joepie, covers van ELLE,.. het kreeg allemaal een plaatsje op mijn muren en deur, met als gevolg dat er veel punaisesporen te zien waren. Toen ik naar het eerste middelbaar ging, kreeg ik een nieuwe slaapkamer. Roze muren, grote kasten en ook een muur beplakt met kurk.

Nog steeds ben ik bezig met het herinrichten van mijn kamer, alleen bleef die muur een struikelblok. Hoe kan ik zo’n oppervlakte ooit mooi en kleurrijk inkleden?

VOOR

Toen Smartphoto me een mailtje stuurde voor een eventuele samenwerking, zocht ik inspiratie op Pinterest om het idee in mijn hoofd te visualiseren. Door de jaren heen heb ik al veel mooie reizen gemaakt, maar met de foto’s doe ik achteraf eigenlijk niets. Ik ben creatief, maar te perfectionistisch (& ongeduldig) om een mooi album samen te stellen. Hierdoor groeide het idee om een ‘travel wall‘ te maken.

Het enige wat ik nog miste zodat alles zou kloppen, was een (roze) wereldkaartsticker. Klein detail, het moest op een kurken achtergrond blijven kleven. Uiteindelijk kwam ik uit bij 101woonstickers. Na wat heen en weer te mailen, kreeg ik verschillende sample kleuren opgestuurd om uit te testen wat nu het beste hechtte op die muur.

TIJDENS

Het bevestigen van de muursticker stelde ik even uit, want zoals je ziet zijn er véél kleine eilandjes en prutswerk is niet echt aan mij besteed. Uiteindelijk viel het heel goed mee om de strijd met deze sticker alleen aan te gaan. Plakband kan soms wonderen doen.

NA

Mijn wereldkaart is roze met witte pinnetjes, maar het kleuraanbod is zodanig groot dat er voor ieder wat wils is. De foto’s zijn in retroformaat met de bedoeling om bij elke foto het jaartal, de plaats of gewoon een leuk tekstje te schrijven.

Voor de afwerking heb je enkel nog een leuke washi tape, touw en punaises nodig.

Wat doe jij zoal met jouw reisfoto’s?

HOE LIEF DEZE NIEUWE MUURSTICKER VEERTJES

Muursticker-Veertjes-Foto2.jpg

 

HOE LIEF DEZE MOOIE QUOTE VAN WINNIE DE POOH & KNORRETJE

winnie-de-pooh-foto.jpg

 

OOK VOOR BEDRIJFSAUTO'S KUNNEN WE BELETTERING MAKEN!

 

Belettering bedrijfsauto's

 Muursticker-saxefoon-foto1.jpg

 

WEER ZO'N LEUKE NIEUWE MUURTEKST, LIFE IS SHORT...SMILE

Muursticker life is short


Profiteer van deze leuke paaskorting!

 

 

Muursticker-krabbels-cartoon.jpg

 101woonstickers

 

Muursticker Journey

Deze leuke muursticker kun je overal toepassen, wand, deur, kast, tafel, je kunt het zo gek niet bedenken! De muursticker is leverbaar in diverse maten: 40 x 50 cm, 55 x 70 cm, 70 x 90 cm en 90 x 115 cm ( bxh). Mocht één van deze maten niet uitkomen op uw ondergrond, mail ons dan even voor de mogelijkheid van een ander formaat.


Een kijkje in de keuken van 101woonstickers

In dit filmpje laten we op een magische manier zien hoe onze muurstickers gemaakt worden.

http:http://www.youtube.com/v/yc0Lck7R6cE

 


  

Muursticker Lego Minifig

Welke kinderen houden nu niet van Lego, deze leuke muursticker van afdalende minifiguurtjes maakt de kamer van uw Legofanaatje helemaal af. De stickers zijn in verschillende lengte maten te verkrijgen en worden als één geheel geleverd zodat u deze eenvoudig over kunt brengen op uw wand of andere ondergrond.

 


              muursticker-wereldkaart-google.jpg

Met deze leuke muursticker van de wereldkaart kun je nu iedereen laten weten waar je bent geweest, deze wordt namelijk geleverd met leuke GRATIS google markers in de door jouw gewenste kleur. Dus laat al je vrienden, kennissen en bezoekers weten welke plaatsen in de wereld jij hebt veroverd.


              Gebruiksaanwijzing Muurstickers 

Even vergeten hoe je onze leuke muurstickers moet plakken, kijk dan even naar onze online plakinstructies, welke stap voor stap uitleggen hoe deze moet monteren.

Sorteer op
© 2007 - 2022 MUURSTICKERS / 101WOONSTICKERS / MUURSTICKERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel