Sorteer op

muursticker-KORTING

Leuke korting ontvangen??

Heeft u ons gespot in één van de woonbladen of een ander tijdschrift/krant en is deze nog niet vermeld op onze pagina Gezien in de Woonbladen, mail dan naar info@101woonstickers.nl Geef aan ons door in welk tijdschrift/krant we vermeld staan en in welke editie ( week/maand),voeg een afbeelding toe van het artikel ( zonder afbeelding kunnen wij de korting niet verstrekken) als dank ontvangt u van ons een korting van 20% als u iets besteld in onze webwinkel.

KLIK HIER voor de reeds gespotte artikelen.

( deze actie is alleen geldig indien het tijdschrift hieronder nog niet door ons is gespot, nadat we uw melding hebben gecontroleerd ontvangt u van ons per mail een kortingscode die u kunt gebruiken in onze webwinkel.De actie is niet geldig voor redactionele tekst op sites van internet.De kortingscodes zijn niet te verzilveren op lopende bestellingen)

LET OP! Wij kunnen u alleen belonen met een korting als u een goede afbeelding van het artikel mailt, aangezien wij niet van alle tijdschriften en kranten bewijsmateriaal kunnen opvragen!

 overzicht23.jpg

© 2007 - 2022 MUURSTICKERS / 101WOONSTICKERS / MUURSTICKERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel