AFLEVERING

ALS WIJ UW BETALING HEBBEN ONTVANGEN WORDT UW BESTELLING IN BEHANDELING GENOMEN EN
IN DE MEESTE GEVALLEN BINNEN 2-3 WERKDAGEN DOOR ONS KLAAR GEZET VOOR VERZENDING.


DIT HOUDT IN DAT UW BESTELLING IN DE REGEL BINNEN 2-3 WERKDAGEN BIJ U WORDT AANGEBODEN.
WIJ ZIJN WEL AFHANKELIJK VAN DE POSTNL, DEZE LEVERT OP ALLE WERKDAGEN EN OP ZATERDAG.(VOOR NEDERLAND)

MOCHT U NIET THUIS ZIJN BIEDT DE VERVOERDER HET PAKKET OPNIEUW BIJ U AAN OP EEN ANDER TIJDSTIP, ALS HIJ UW BESTELLING OPNIEUW NIET KAN AFLEVEREN KUNT U DEZE TOT 3 WEKEN AFHALEN OP DE DICHTSTBIJZIJNDE AFHAALLOCATIE. WIJ VERSTUREN UW BESTELLING ALTIJD AANGETEKEND!
MOCHT HET PAKKETJE BINNEN 3 WEKEN NIET WORDEN AFGEHAALD STUURT TNT POST DE ZENDING RETOUR NAAR 101WOONSTICKERS. MOCHT U UW BESTELLING ALSNOG WILLEN ONTVANGEN DIENT U WEDEROM DE VERZENDKOSTEN OVER TE MAKEN WAARNA WIJ UW BESTELLING OPNIEUW VERZENDEN.

BETALING
 
UW BESTELLING WORDT IN BEHANDELING GENOMEN OP HET MOMENT DAT DE BETALING VOLDAAN IS.
OP DEZE REGEL WORDEN GEEN UITZONDERINGEN GEMAAKT, DIT GELD VOOR ZOWEL PARTICULIEREN, BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN.
UW BETALING KUNT U OP EEN AANTAL MANIEREN VERRICHTEN:
VOORAF BETALEN (GRATIS)
BETALEN VIA IDEAL (GRATIS) VEILIG ONLINE BETALEN VIA UW EIGEN BANK.
BETALEN MET PAYPAL
U BETAALT ELEKTRONISCH VIA PAYPAL. PER BETALING WORDT 4,5 % AAN BETALINGSKOSTEN EXTRA BETAALD VOOR HET GEBRUIK VAN PAYPAL. U BETAALT MET UW EIGEN E-MAILADRES EN WACHTWOORD.

BETALING VOOR HET BUITENLAND

BETALEN MET PAYPAL
U BETAALT ELEKTRONISCH VIA PAYPAL. PER BETALING WORDT 4,5 % AAN BETALINGSKOSTEN EXTRA BETAALD VOOR HET GEBRUIK VAN PAYPAL. U BETAALT MET UW EIGEN E-MAILADRES EN WACHTWOORD.

-SOFORT BANKING/ DIRECTEBANKING/ BANCONTACT/ MISTER CASH
VOOR DE LANDEN: BELGIE, DUITSLAND, OOSTENRIJK, POLEN EN ZWITSERLAND KUNT U OOK DIRECT ONLINE BETALEN, U KIEST DAN SOFORT BANKING. DIRECTEBANKING EN VOLGT DE INSTRUCTIES OP UW SCHERM. LET WEL OP VOOR DEZE BETALING WORDT 1% VAN UW FACTUUR TOTAAL INREKENING GEBRACHT!

U KUNT U BETALING OVERMAKEN VIA UW EIGEN BANK U HEEFT HIER VOOR NODIG ONS
IBAN/BIC SWIFTCODE.
REKENINGNUMMER: 4352470 POSTBANK T.N.V. 101WOONSTICKERS.NL
IBAN: NL78PSTB0004352470
BIC: INGBNL2A
DEZE STAAN OOK VERMELD OP UW FACTUUR.

BETALEN MET AFTERPAY (GRATIS)

AfterPay voert voor 101woonstickers het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij 101woonstickers betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

RETOURNEREN/ HERROEPINGSRECHT

LET OP:

MAATWERK PRODUCTEN ZIJN UITGESLOTEN VAN RETOURRECHT. ONDER MAATWERK PRODUCTEN VALLEN ALLE STICKERS WAARBIJ U ZELF DE COMBINATIE VAN DE KLEUR EN DE AFMETING KIEST, OOK EIGEN NAAM/TEKST STICKERS, EIGEN ONTWERP TEKSTEN EN/OF LOGO’S  EN BEDRUKTE ARTIKELEN KUNNEN NIET GERETOURNEERD WORDEN EN VALLEN NIET ONDER HET HERROEPINGSRECHT. AL ONZE ARTIKELEN ONDER HET KOPJE DECORATIE VALLEN WEL ONDER HET RETOURRECHT.

U HEEFT HET RECHT UW BESTELLING TOT 14 DAGEN NA ONTVANGST ZONDER OPGAVE VAN REDEN TE ANNULEREN. U KRIJGT NA ANNULERING 14 DAGEN DE TIJD OM UW BESTELLING NAAR ONS TERUG TE STUREN. NA BINNENKOMST BIJ ONS WORDT HET VOLLEDIGE ORDERBEDRAG INCLUSIEF VERZENDKOSTEN BINNEN 7 DAGEN NAAR U TERUGGESTORT. DE KOSTEN VOOR HET RETOUR STUREN NAAR 101WOONSTICKERS ZIJN VOOR UW EIGEN REKENING.


ARTIKELEN DIE BESCHADIGD ZIJN, KUNNEN UITERAARD NAAR ONS TERUGGEZONDEN WORDEN. U KUNT DE BESTELLING, VOLDOENDE GEFRANKEERD VIA HET POSTKANTOOR AAN ONS VERZENDEN.BESTELLINGEN DIE ONVOLDOENDE OF NIET GEFRANKEERD ZIJN WORDEN NIET GEACCEPTEERD! NADAT WIJ DE BESTELLING RETOUR ONTVANGEN HEBBEN, CREDITEREN WIJ U DE VERZENDKOSTEN DIE U GEMAAKT HEEFT OM HET PAKKET AAN ONS TERUG TE STUREN, MET EEN MAX. BEDRAG VAN € 5,95 (DIT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET VERZENDEN VAN PAKKETPOST VIA POSTNL)
EEN RETOUR ZENDING DIENT ECHTER WEL IN VOORAF OVERLEG MET ONS TE GAAN.
LET OP: PAKKETTEN DIE ZICHTBAAR BESCHADIGD WORDEN AANGEBODEN DOOR POSTNL DIENT U TE WEIGEREN BIJ DE POSTBODE, WIJ KRIJGEN DEZE BESTELLINGEN VERGOED DOOR TNT MITS U DEZE HEEFT GEWEIGERD!

AANSPRAKELIJKHEID


DE INHOUD VAN DEZE SITE IS MET DE GROOTSTE ZORGVULDIGHEID SAMENGESTELD. 101WOONSTICKERS KAN ECHTER GEEN GARANTIES GEVEN MET BETREKKING TOT DE AARD, JUISTHEID OF DE INHOUD VAN DEZE INFORMATIE. 101WOONSTICKERS IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR DE GEVOLGEN VAN ONJUISTE OF ONVOLLEDIGE INFORMATIE IN HAAR WEBSITE OF MAILINGS.
VOOR FOUTIEF MONTEREN VAN DE STICKERS OF HET MONTEREN OP SLECHTHECHTENDE MATERIALEN (WAARONDER BV. KALKHOUDENDE MUURVERVEN, EN SOMMIGE BEHANGSOORTEN DIE KUNNEN BESCHADIGEN DOOR HET WEGTREKKEN VAN DE APPLICATIEFOLIE) kán 101WOONSTICKERS NIET AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD. WIJ KUNNEN VOORAF NIET MET ZEKERHEID BEPALEN OF DE ONDERGROND WAAROP U GAAT PLAKKEN GESCHIKT IS VOOR ONS STICKERMATERIAAL.
BIJ TWIJFEL KAN VOORAF ALTIJD EEN GRATIS KLEURSTAAL AANGEVRAAGD WORDEN OM DIT TE VOORKOMEN!
ONDANKS DAT WIJ UW BESTELLING MET DE GROOTSTE ZORG BEHANDELEN DIENT U TEN ALLERTIJDE UW BESTELLING TE CONTROLEREN OP FOUTEN EN JUISTHEID VAN KLEUR VÓÓR U DEZE MONTEERT!
DOOR DE APPLICATIE FOLIE KUNT U DE JUISTE KLEUR NIET BEOORDELEN, TREK VOORZICHTIG
EEN HOEKJE OMHOOG VAN DE APPLICATIEFOLIE OM DE JUISTHEID VAN DE DOOR U BESTELDE KLEUR TE
BEOORDELEN, STRIJK DIT DAAR NA WEER GLAD.
NA MONTAGE VERVALT UW RETOURRECHT EN ZIJN WIJ NIET VERANTWOORDELIJK VOOR EVENTUELE BESCHADIGINGEN DIE ONTSTAAN TEN GEVOLGE VAN HET VERWIJDEREN VAN DE STICKER.

ZORG ERVOOR DAT U ONZE STICKERS MONTEERT BINNEN 2 WEKEN NA LEVERING, AANGEZIEN ANDERS DE KLEEFSTOF DOOR HET ONTSTAAN VAN LUCHTBELLEN TUSSEN HET DRAAGFOLIE EN DE TRANSFERFOLIE ZIJN KLEEFKRACHT VERLIEST EN UITDROOGT. DAAROM WORDT DE MUURSTICKER EXCLUSIEF VOOR JOU PAS NA INGANG VAN DE BESTELLING INDIVIDUEEL GEPRODUCEERD!
ONZE AANSPRAKELIJKHEID NA DEZE PERIODE VERVALT HIERDOOR!
MOCHT U DE STICKERS NIET METEEN GAAN MONTEREN HAAL DEZE DAN UIT DE VERPAKKING EN BEWAAR DEZE PLAT!
áls U DE STICKERS OPGEROLD BEWAARD GAAT DE APPLICATIEFOLIE BLAZEN VORMEN EN HIERDOOR WORDT DE MONTAGE WAT LASTIGER.

ONZE STICKERS WORDEN MET DE HAND GEMAAKT ALLE AFMETINGEN KUNNEN ENIGE AFWIJKING HEBBEN VAN DE AANGEGEVEN MATEN! IS HET IN UW GEVAL BELANGRIJK DAT DE AFMETING HEEL NAUWKEURIG STUUR DAN EEN MAIL MET DE VERWIJZING VAN UW BESTELLING.

PRIVACY

DOOR HET MAKEN VAN EEN BESTELLING WORDEN UW PERSOONSGEGEVENS OPGENOMEN IN HET KLANTENBESTAND. ALLE GEGEVENS DIE U ONS DOORGEEFT WORDEN ENKEL GEBRUIKT VOOR INTERNE EN AUTOMATISCHE VERWERKING IN HET KADER VAN EEN VERANTWOORD KLANTENBEHEER EN BEDRIJFSVOERING VOOR DE VERKOOP, ZOALS HET VERWERKEN VAN BESTELLINGEN EN KLANTENBEHEER. WIJ VERSTREKKEN GEEN GEGEVENS AAN DERDEN DIE UW PERSOONLIJKE LEVENSSFEER AANTASTEN, U ONTVANGT GEEN ONGEVRAAGDE MAIL (SPAM) VAN ONS, MET UITZONDERING VAN BELANGRIJKE MEDEDELINGEN.

OVERIGE BEPALINGEN
DOOR HET PLAATSEN VAN EEN BESTELLING VERKLAART ELKE KLANT ZICH ZONDER VOORBEHOUD AKKOORD MET BOVENSTAANDE VERKOOPVOORWAARDEN. OP DEZE VERKOOPVOORWAARDEN IS UITSLUITEND HET NEDERLANDSE RECHT VAN TOEPASSING.

 

AFLEVERING

Als wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen en
in de meeste gevallen binnen 1-2 werkdagen door ons klaar gezet voor verzending.
( uitgezonderd vakantie sluitingen! )

Dit houdt in dat uw bestelling in de regel binnen 2-3 werkdagen bij u wordt aangeboden.
Wij zijn wel afhankelijk van de PostNL, deze levert op alle werkdagen en op zaterdag.( voor Nederland )

Mocht u niet thuis zijn biedt de vervoerder het pakket opnieuw bij u aan op een ander tijdstip, als hij uw bestelling opnieuw niet kan afleveren kunt u deze tot 2 weken afhalen op de dichtstbijzijnde afhaallocatie. Wij versturen uw bestelling altijd aangetekend!
Mocht het pakketje binnen 3 weken niet worden afgehaald stuurt TNT post de zending retour naar 101woonstickers. Mocht u uw bestelling alsnog willen ontvangen dient u wederom de verzendkosten over te maken waarna wij uw bestelling opnieuw verzenden.

BETALING

Uw bestelling wordt in behandeling genomen op het moment dat de betaling voldaan is.
Op deze regel worden geen uitzonderingen gemaakt, dit geld voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen.
Uw betaling kunt u op een aantal manieren verrichten:
VOORAF BETALEN ( gratis)
BETALEN VIA IDEAL ( gratis) veilig online betalen via uw eigen bank.
BETALEN MET PAYPAL
U betaalt elektronisch via PayPal. Per betaling wordt 4,5 % aan betalingskosten extra betaald voor het gebruik van PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord.

BETALING VOOR HET BUITENLAND

BETALEN MET PAYPAL
U betaalt elektronisch via PayPal. Per betaling wordt 4,5 % aan betalingskosten extra betaald voor het gebruik van PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord.

-SOFORT BANKING / DIRECTEBANKING
Voor de landen : Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Zwitserland kunt u ook direct online betalen, u kiest dan Sofort Banking . Directebanking en volgt de instructies op uw scherm. Let wel op voor deze betaling wordt 1% van uw factuur totaal inrekening gebracht!

U kunt u betaling overmaken via uw eigen bank u heeft hier voor nodig ons
iban/bic swiftcode.
Rekeningnummer: NL29INGB0004352470
t.nv 101woonsticker.nl
BIC: INGBNL2A
Deze staan ook vermeld op uw factuur.

BETALEN MET AFTERPAY ( GRATIS)


AfterPay voert voor 101woonstickers het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij 101woonstickers betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

RETOUR

Onze muurstickers kunnen NIET RETOUR gestuurd worden, deze worden speciaal voor
u op maat en kleur gemaakt op het moment dat uw bestelling bij ons binnenkomt en betaald is.( maatwerk).
Hierdoor is het herroepingsrecht niet van toepassing op onze stickers.

De formaten van onze stickers zijn altijd gebaseerd op de totale breedte en hoogte van de afbeelding of tekst.

Wij kunnen vooraf niet met zekerheid bepalen of de ondergrond waarop u gaat plakken geschikt is voor ons stickermateriaal.
Bij twijfel kan vooraf altijd een gratis kleurstaal aangevraagd worden om dit te testen.
Op uw beeldscherm kunnen kleuren afwijken van de oorsprokelijke kleur, wij adviseren u dan ook om vooraf altijd onze gratis kleurstalen op te vragen om achteraf teleurstellingen te voorkomen.
Zodra uw order geplaatst is en u de aankoopvoorwaarden geaccepteerd heeft dan heeft u geen terugkeer rechten meer op de muurstickers.

Het retour recht geld echter wel op onze houten muursticker collectie en onze gadget collectie. Deze kunnen binnen retour worden gestuurd als deze aankoop niet is wat
u ervan had gehoopt.
Een retour zending dient echter wel binnen 7 werkdagen en in overleg per mail met ons te gaan.
Als wij uw bestelling retour hebben ontvangen compleet en zonder beschadigingen zullen wij uw betaling minus de verzendkosten aan u crediteren.

Artikelen die beschadigd zijn, kunnen uiteraard naar ons teruggezonden worden.
U kunt de bestelling, voldoende gefrankeerd via het postkantoor aan ons verzenden.
Bestellingen die onvoldoende of niet gefrankeerd zijn worden niet geaccepteerd!
Nadat wij de bestelling retour ontvangen hebben, crediteren wij u de verzendkosten
die u gemaakt heeft om het pakket aan ons terug te sturen, met een max. bedrag van
€ 5,95 ( dit zijn de kosten voor het verzenden van pakketpost via PostNL)
Een retour zending dient echter wel in vooraf overleg met ons te gaan.
LET OP: pakketten die zichtbaar beschadigd worden aangeboden door PostNL dient u te weigeren bij de postbode, wij krijgen deze bestellingen vergoed door TNT mits u deze heeft geweigerd!

AANSPRAKELIJKHEID
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. 101woonstickers kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. 101woonstickers is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie in haar website of mailings.
Voor foutief monteren van de stickers of het monteren op slechthechtende materialen ( waaronder bv. kalkhoudende muurverven, en sommige behangsoorten die kunnen beschadigen door het wegtrekken van de applicatiefolie ) kan 101woonstickers niet aansprakelijk worden gesteld. Wij kunnen vooraf niet met zekerheid bepalen of de ondergrond waarop u gaat plakken geschikt is voor ons stickermateriaal.
Bij twijfel kan vooraf altijd een gratis kleurstaal aangevraagd worden om dit te voorkomen!
Ondanks dat wij uw bestelling met de grootste zorg behandelen dient u ten allertijde uw bestelling te controleren op fouten en juistheid van kleur vóór u deze monteert!
Door de applicatie folie kunt u de juiste kleur niet beoordelen, trek voorzichtig
Een hoekje omhoog van de applicatiefolie om de juistheid van de door u bestelde kleur te
beoordelen, strijk dit daar na weer glad.
Na montage vervalt uw retourrecht en zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan ten gevolge van het verwijderen van de sticker.

Zorg ervoor dat u onze stickers monteert binnen 2 weken na levering, aangezien anders de kleefstof door het ontstaan van luchtbellen tussen het draagfolie en de transferfolie zijn kleefkracht verliest en uitdroogt. Daarom wordt de muursticker exclusief voor jou pas na ingang van de bestelling individueel geproduceerd!
Onze aansprakelijkheid na deze periode vervalt hierdoor!
Mocht u de stickers niet meteen gaan monteren haal deze dan uit de verpakking en bewaar deze plat!
Als u de stickers opgerold bewaard gaat de applicatiefolie blazen vormen en hierdoor wordt de montage wat lastiger.

Onze stickers worden met de hand gemaakt alle afmetingen kunnen enige afwijking hebben van de aangegeven maten! Is het in uw geval belangrijk dat de afmeting heel nauwkeurig stuur dan een mail met de verwijzing van uw bestelling.

PRIVACY
Door het maken van een bestelling worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten, u ontvangt geen ongevraagde mail (spam) van ons, met uitzondering van belangrijke mededelingen.

Overige bepalingen
Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met bovenstaande verkoopvoorwaarden. Op deze verkoopvoorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
Sorteer op
© 2007 - 2019 MUURSTICKERS / 101WOONSTICKERS / MUURSTICKERS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals Kihoy.nl. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Voor meer informatie bekijk onze Privacy verklaring onderaan onze website.